Welkom bij Dima Massage

Dima_foto_Joke M purple

Mijn naam is Joke en ik ben gediplomeerd masseuse sinds 2014.

Na mijn opleiding klassieke/ontspannings massage ben ik mijn praktijk Dima gestart. Tijdens de vele massages ontdekte ik dat er in sommige gevallen meer nodig is dan een ontspannings- of klassieke massage. Ik ben daarom steeds cursussen blijven volgen. Onder andere anatomie en bewegingsleer, lage rugpijn, hoofdpijn massage, de Dorn en Breuss methode maar ook nog vele andere massage technieken.

Het leveren van een bijdrage aan het welzijn van mensen is altijd mijn uitgangspunt. Massage is brug tussen lichaam en geest en zorgt voor balans.
#trakteerjezelf en neem een kijkje tussen het aanbod massages en maak een afspraak om het te kunnen ervaren.

Wil jij weten welke massage of methode goed bij jou wens en/of klacht past? Neem dan contact met mij op.

Foto’s van de massagepraktijk
De praktijk is gevestigd aan de Foarplecht 8 te Hallum.

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 21.00*
Zaterdag van 9.00 t/m 13.00*

*Op afspraak

Graag tot ziens!